Тренінг "Молодіжний працівник" у Кропивницькому

З 31 жовтня по 2 листопада 2017 у м. Кропивницький проходив базовий тренінг «Молодіжний працівник». Координатор ГО «Новомиргородський Районний парламент дітей» Калашник О.М. взяла участь у цьому тренінгу.

Тренінг проходив за такими модулями: «Молодіжна політика і молодіжна робота», «Громада і молодіжна робота в громаді», «Компетенції молодіжного працівника».

Реалізація програми «Молодіжний працівник» розпочалася у 2014 році за підтримки Програми розвитку ООН України та у співпраці з Міністерством молоді та спорту України та Державним інститутом сімейної та молодіжної політики. У нашій області проходив за підтримки відділу молодіжної політики управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації.

Тренінги підготовані на найвищому рівні, були дуже цікаві та пізнавальні. Вони подарували нові ідеї, реалізувати які вже можна в найближчому майбутньому.

/Files/images/novini/2017-2018/trenng_molodjniy_pratsvnik/тренінг 2.jpg /Files/images/novini/2017-2018/trenng_molodjniy_pratsvnik/тренінг.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.